Välkommen!

3-DSC5823Webben

Varmt välkommen till min plats på nätet!

Min affärsidé – att med ödmjukhet, kompetens och bevisad erfarenhet utbilda i kundbemötande, praktisk försäljning och säljtekniker.

Jag kan hjälpa dig inom tre huvudområden: försäljning, samlyssning och coachning.

Försäljning: Jag hjälper dig och din organisation att genom min utbildning engagera och inspirera i att vilja hjälpa kunderna på bästa möjliga sätt. Genom reflektions- och diskussionsövningar bidrar jag till att hitta motivationen hos medarbetare som med nya insikter vill prestera i mästarklass.

Samlyssning: Jag utbildar i hur man coachar sina medarbetare i telefonmötet med kunden. Jag utbildar också medarbetare i telefonbemötande. Att vara företagets och organisationens ansikte utåt är det viktigaste som finns och utbildningen tillsammans med coahningen leder till ett engagemang och eget intresse av att göra det bästa för sina kunder. Det gynnar företaget, medarbetaren och såklart även kunden.

Coachning: Jag hjälper dig att nå dina mål. Finns det något du vill uppnå – men du vet inte hur? Vet du vad du vill – men det blir aldrig riktigt av? Finns det delar av ditt jobb som du vill utveckla? Behöver du råd, hjälp, tips eller bollplank? Jag hjälper dig genom coachande frågor, övningar, uppföljningar och återkoppling.

Övrigt: Behöver du hjälp med planering av utbildningar hjälper jag gärna till.