Om Eva

10-DSC5969WebbenJag heter Eva Runald och brinner för att engagera och inspirera inom kundbemötande, kundservice, försäljning och coachning.

  • Jag vill samarbeta med företag och individer som vill nå resultat.
  • Jag vill hjälpa andra att kunna hjälpa kunder och/eller besökare på bästa sätt.
  • Jag är duktig på att ställa frågor, att utmana till att våga prova nytt och är en mästare på att ge återkoppling.

Jag har snart 30 års erfarenhet av försäljning, kundservice och kundbemötande och vill dela med mig av de lärdomar jag samlat på mig. Jag är en ambitiös och driven person som älskar att bidra till andras utveckling!

Mina olika drömjobb har bland annat varit inom resebranschen, klädbranschen, jobbat i bokhandel, för en gymnastikförening och med bolån på SBAB. På SBAB utbildade jag mig inom coachning, samlyssning och ledarskap och har många års erfarenhet inom områdena.

De senaste 15 åren har  jag praktiserat och utvecklat mina kunskaper och har haft egna utbildningar i försäljning, coachning och samlyssning och även haft olika workshops för såväl medarbetare som coacher och chefer. Jag är certifierad inom NLP och har lång erfarenhet av coachning.

Engagerade och glada medarbetare leder till glada och nöjda kunder. Att få hjälpa andra till fina resultat och att få bidra till stolta  medarbetare är fantastiskt roligt. Att få andra att lysa som stjärnor, att få se när andra lyckas och att få höra hur bra det går för de jag samarbetat med är det absolut bästa.